Antivirus

I dag er det vigtigt med antivirusbeskyttelse og internetsikkerhedssoftware på sin PC. På den måde kan du beskytte din PC mod virus, blokere mod farlige filer og programmer samt meget andet for at beskytte dig selv og forlænge din PC’s levetid. Hos SoftwareNow hjælper vi dig med at holde din PC sikker og beskytter dig mod digitale farer. Dette gør vi med forskellige antivirusprogrammer fra bl.a. Kaspersky. Sammen med os er du fri for at bekymre dig om din egen og dine børns cybersikkerhed.

Beskyt din PC med Kaspersky Internet Security

Der findes et væld af antivirusprogrammer, så det kan virke som en jungle, når man skal navigere sig rundt og beslutte, hvad man gerne vil gå med. Hos SoftwareNow vil vi klart anbefale Kaspersky Internet Security, hvad enten du skal beskytte én, to eller flere Windows-PC’er. Kaspersky Internet Security er den komplette sikkerhedsløsning til din computer.

Et virusprogram fra Kaspersky indeholder bl.a.:

  • Antivirus
  • Anti-phishing (beskyttelse af passwords og andre følsomme personoplysninger)
  • Proaktiv beskyttelse
  • Sårbarhedsscanner
  • Intelligente opdateringer
  • Safe surf-teknologi

Samt meget andet lækkert, der vil være dejligt at have, når man gebærder sig i den digitale verden. Et Kaspersky-virusprogram gælder for én PC, medmindre andet er oplyst samt har en levetid på 1 år. Du kan vælge alle sprog inkl. dansk.

Køb dit antivirusprogram hos SoftwareNow 

Det er såre simpelt at købe et antivirusprogram hos SoftwareNow. Du vil modtage et link og en licens for at skulle aktivere produktet på din mail og dette vil du alt sammen modtage øjeblikkeligt. Når du så har aktiveret dit virusprogram, vil din PC være i sikre hænder sammen med Kaspersky og os.

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores virusprogrammer, servere, Windows-pakker eller måske noget helt fjerde. Du skriver bare en mail til os og vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor den samme dag. Tøv ikke, skriv til os allerede nu.