Microsoft Office til Mac

Har du også forelsket dig i en af Apples Mac-computer eller bærbar, men savner du de velkendte Office-pakker fra Windows? Så frygt ej, for på denne side kan du få alle af Windows Office-pakker til Mac. Vi sidder inde med pakkerne Microsoft Office Home & Business fra 2016 og 2019, som begge indeholder de velkendte programmer, som du kender så godt og elsker at benytte dig af fra Microsoft.

Hos SoftwareNow.dk kan du på ingen tid købe og modtage dine Office-produkter til Mac, som vil være oplagte til familier, studerende og mindre virksomheder. Du vil få de klassiske versioner af Office-programmerne som Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook, hvor du selvfølgelig kan gemme dokumenterne i skyen med OneDrive.

Køb Microsoft Office-pakker fra 2016 eller 2019 til Mac her

Fælles for vores Office-pakker til Mac er, at de indeholder det klassiske mailprogram, Outlook Office-programmer, Word, Excel, Outlook, OneNote og PowerPoint. Den eneste forskel er deres versioner, nemlig 2016 og 2019, hvor 2019-versionen selvfølgelig er den nyeste. Du vil dog ikke føle, at du sidder med et ældre program, hvis du vælger at investere i 2016-versionen. Vores Office-pakker er uden abonnement, så du skal ikke forny din licens på noget tidspunkt, og den gælder for 1 Macs levetid. Du kan altså ikke installere pakken på en ny Mac-computer, hvis du skulle købe sådan en.

Hvad indeholder Office-pakkerne til Mac?

Som allerede nævnt får du de velkendte programmer, som man kender fra Windows-PC’er, heriblandt Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Du vil derfor kunne:

  • Skabe dokumenter i Word
  • Analysér data med Excel
  • Give præsentationer liv med PowerPoint
  • Holde styr på notater i OneNote
  • Modtage mails og have styr på kalender med Outlook
  • Gemme dokumenter i skyen i OneDrive

Få adgang til, rediger og del dokumenter på dine tilsluttede Mac-computere med Office Web Apps

Hver og en af disse programmer vil kunne hjælpe med at organisere din hverdag og være perfekt til samarbejde, hvor du nemmere kan dele, vise og redigere dokumenter og notater.

Den hurtigste levering får du med SoftwareNow

Vi mener det, når vi skriver, at du får den hurtigste levering sammen med os. Du modtager nemlig dine produktnøgler allerede efter nogle få minutter på din oplyste e-mailadresse, medmindre der sker tekniske problemer, som vi ikke er herre over.

Skulle der mod forventning være problemer med at downloade en af vores licensnøgler eller sidder du inde med spørgsmål til vores Office-produkter til Mac, så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kundecenter. En af vores kompetente medarbejdere vil gøre deres for at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi bestræber os altid at besvare din henvendelse indenfor den samme dag, som vi har modtaget den.