Microsoft Office 2016-pakker

Hos SoftwareNow finder du et stort udvalg af Microsoft Office 2016-pakker, der blot skal bestilles, tilsendes og så downloades af dig. Du finder pakker, som er tiltænkt hjemmet, studiet og arbejdspladsen med mere avanceret værktøjer som Publisher og Access, samt pakker med diagrammer og projektplanlægning. Alle af vores Office 2016-pakker kommer til en fornuftig pris og er blot et klik fra at være på din PC eller Mac. Tjek vores udvalg og se, hvilken pakke du skal bestille og installere på din computer. Du kan desuden også finde et stort udvalg af Microsoft Office pakker 2019 og antivirusprogrammer.

Køb og download Office 2016 her

I dag er det svært ikke at have værktøjer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote eller Outlook på sin computer til at hjælpe en med at udføre ens job eller studieopgaver. At have en Office-pakke er faktisk en nødvendighed for at kunne klare sig. Dette gælder både i privaten, skolen eller erhvervsmæssigt. Derfor har vi også et bredt udvalg af Office 2016-pakker, så du kan få netop det, du søger.

Hvilken Office 2016-pakke passer til dig?

Dette er selvfølgelig ikke et nemt spørgsmål for os at besvare, eftersom det kommer an på, hvad du kræver af din office-pakke. Fælles for vores Office 2016-pakker er, at de er uden abonnement og glæder til 1 computers levetid.

  • Office Home And Student 2016 har programmerne Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Dette er alle de programmer, som de fleste kender og stoler på, og derfor har let ved at bruge i sin hverdag.
  • Office Home And Business 2016 Mac har programmerne Word, Excel, PowerPoint, OneNote og Outlook. Denne Office-pakke er tiltænkt Mac-computere.
  • Office Professional Plus 2016 har programmerne Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access og Skype for Business. Denne anses for at være den professionelle Office-pakke og kontorsoftware.
  • Project Professional 2016 er et udvidelsesprogram, der er perfekt til håndteringen af kompleks og omfattende projektplanlægning.
  • Visio Professional 2016 er ligeledes også et udvidelsesprogram. Dette program præsenterer komplekst indhold og data på en overskuelig måde.

Uanset hvilken Microsoft Office 2016-pakke du vælger at købe til dig, dit hjem eller virksomhed, er du garanteret høj kvalitet og veludtænkt funktioner til en lettere hverdag og opgaveløsning.

SoftwareNow kan downloades døgnet rundt

Med os skal du ikke vente mere end højst nødvendigt på at modtage din Office-pakke 2016. Vi hos SoftwareNow sælger Office-pakker og andre produktnøgler, hvor leveringen allerede finder sted et par minutter efter købet. Vi har dermed levering døgnet rundt, 7 dage om ugen og ingen unødig ventetid.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores Office-pakker, levering eller noget helt tredje. Vi vil gerne gøre alt for, at du får den bedste kundeoplevelse sammen med os. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kundeformular, hvor vi vil besvare din mail samme dag. Kræver du derimod vejledning i forhold til installationer, henviser vi til vores vejledningsside, der hjælper med installationen af forskellige pakker og programmer.