Microsoft Office 2019-pakker

Kan du ikke leve uden en office-pakke på din computer? Det kan vi heller ikke. Hos SoftwareNow finder du et stort udvalg af Microsofts Office 2019-pakker, som indeholder alle de værktøjer, du skal bruge for at kunne klare dig i hverdagen, på studiet eller på jobbet. Du finder pakker, der passer til husstanden, til den studerende, til den erhvervsdrivende og mange andre, som bruger programmer såsom Word, PowerPoint, Excel osv. i deres hverdag og til opgaver. Du kan desuden også finde andre Office-pakker som Office 2016, Visio og Project, og alt sammen er til en fornuftig pris.

Køb og download Office 2019 hos SoftwareNow

I dag er det svært at forestille sig en verden uden Microsofts operativsystem Windows eller deres kontorpakke Office, som begge fylder meget i vores hverdag. Enten har man haft en af disse eller så er man stadig gængs bruger af dem. I vores udvalg af Office 2019-pakker får du det nyeste af det nyeste inden for tekstskrivning, databehandling, e-mail og meget andet. Læs med nedenunder og bliv klogere på, hvad hver enkelt pakke kan gøre for at lette din hverdag.

Vores Office 2019-pakker

  • Office Home and Business 2019 Mac er tiltænkt Mac-computere og indeholder programmerne Word, Excel, PowerPoint og Outlook, som er perfekte til familier og små virksomheder.
  • Office Home and Business 2019 skal bruges af almindelige PC’er. Den indeholder de samme programmer som den ovenstående nemlig Word, Excel, PowerPoint og Outlook.
  • Office Home and Student 2019 indeholder Word, Excel, PowerPoint og OneNote og kan bruges både af Mac og PC. Den er oplagt til familier og studerende, som kun ønsker det basale.
  • Office Professional Plus 2019 har Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og Skype for Business. Denne pakke er det oplagte valg til selvstændige, freelancere, små og mellemstore virksomheder samt private brugere, der ønsker mere avanceret værktøjer.
  • Project Professional 2019 er en udvidelsespakke til Professional Plus 2019 og et projektmanagementsoftware, der kan planlægge, overvåge og realisere.
  • Visio Professional 2019 er ligeledes en udvidelsespakke til Professional Plus 2019, som gennem sit visualiseringsprogram kan præsentere komplekst indhold på en overskuelig måde med dens diagrammer.

Du finder ikke en hurtigere levering end med SoftwareNow

Ved at købe produktnøgler og downloads hos os får du en levering på bare få minutter. Ja, du læste rigtigt. Når du har foretaget dit køb, vil dit produkt blive tilsendt din mailboks og være klar til at blive downloadet og installeret med det samme. Du skal altså ikke vente i flere dage, før det bliver leveret til dig eller din nærmeste pakkeshop.

Kontakt os gerne, hvis du sidder inde med spørgsmål, tvivl eller undren. Det kan være alt fra vores Office-pakker, levering eller noget helt tredje. Vi vil gøre vores for at besvare dit spørgsmål bedst muligt og gerne indenfor den samme dag, hvor vi har modtaget din mail. Dette, mener vi, giver vores kunder en bedre service og oplevelse.