Microsoft Server 2012, 2016 og 2019. 

Mangler du et nyt serverstyresystem til din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Hos SoftwareNow finder du serverstyresystemer fra Microsoft, der er lige til at downloade. Alt, du skal gøre, er at have en PC klar til at fungere som server for din virksomhed. I vores sortiment finder du Windows Server 2012 Standard R2, Windows Server 2016 Essentials og Windows Server 2016 Standard, der alle tre vil være glimrende muligheder som styresystemer for din virksomhed. Klik på en af de nedenstående produkter og læs mere om dem og deres fordele for dit firma.

Server

CAL RDS

Download Windows servere fra 2012, 2016 og 2019 her

Der er mange fordele ved at investere i et serverstyrestem til din virksomhed. Du får deriblandt optimalt serveradministration og visualisering, et stabilt servermiljø samt dynamisk adgangskontrol. Men hvad skal du vælge? Alle af vores serverstyresystemer fra Microsoft har deres fordele og kan være dig til gavn, men fælles for dem er, at de er på sproget engelsk samt har ubegrænset levetid på én server.

Vores serverstyresystemer

  • Windows Server 2012 Standard R2 har en ny brugergrænseflade, optimeret til berøringsskærme, sikring af serveren i Azure-skyen, forbedret administration, revideret taskmanager og hurtigere og mere stabil adgang til delte filer.
  • Windows Server 2016 Essentials er derimod et cloud-parat operativsystem, der optimerer din virksomheds sikkerhed, udvikler dit datacenter for at spare og samtidig opnår mere fleksibilitet. Derudover er den opdateret med nye teknologier som Windows-containers og Nano Server.
  • Windows Server 2016 Standard har også et cloud-parat operativsystem, der bruger softwaredefineret computing-, storage- og netværksteknologier. Den er ligeledes udviklet med nye veje til implementering og kørsel af lokale og cloud-baseret apps.

SoftwareNow garanterer den hurtigste levering

Uanset hvilke af vores serverstyresystemer du vælger, er du garanteret fordelagtig kvalitet og en hurtig levering. Faktisk den hurtigste vi kender til. Du får nemlig tilsendt dit serverstyresystem i det øjeblik, du har foretaget købet på vores hjemmeside. Det vil sige, du modtager mailen med din licens øjeblikkeligt uanset tid på døgnet. Du vil dermed ikke opleve unødvendigt ventetid.

Du er mere end velkommen til at kontakte os vedrørende vores serverstyresystemer, hvis du gerne vil vide mere. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kundeformular her på siden, hvor vi vil bestræbe os på at besvare den samme dag. Vi håber meget at høre fra dig.