Windows 7 support stopper 14. Jan 2020

“Alle gode ting kommer til ende. Selv Windows 7”. Dette kommer direkte fra Microsofts officielle websted. Og det er desværre ingen vittighed eller overdrivelse. Fra 2020 stopper Microsoft med at supportere Windows 7. 

Hvornår udløber support til Windows 7?
Microsoft har annonceret, at den udvidede support til Windows 7 udløber den 14. januar 2020. Mainstream-supporten var allerede udløbet siden 13. januar 2015. Mainstream-supporten inkluderer funktionel support, såsom hændelsesstøtte, support til sikkerhedsopdateringer og muligheden for at anmode om ikke-sikkerhedsopdateringer.

 

Udløbet af den udvidede understøttelse af Windows 7 har andre konsekvenser. Som et resultat udløber den betalte support, og den gratis support til sikkerhedsopdateringer udløber. Dette har store konsekvenser for dig som Windows 7-bruger.

Du kan forvente disse problemer som Windows 7-bruger
Vil du fortsætte med at bruge Windows 7, når supporten udløber? Så vil du have nogle større konsekvenser. Du kan forvente følgende problemer:

Ingen flere sikkerhedsopdateringer
Til at begynde med modtager du ikke længere nogen sikkerhedsopdateringer efter denne dato. Dit Windows 7-operativsystem bliver derefter lige så utrygt som forældede versioner som Windows Vista og Windows XP. Dette betyder, at når en (sikkerhed) sårbarhed opdages, vil Microsoft ikke komme med en løsning.

Hackere og andre online kriminelle kan derefter fortsætte med at gøre uendelig brug af denne sårbarhed. Dette sætter dine personlige filer, adgangskoder og dokumenter i høj risiko. Fra 14. januar (2020) skal du selv træffe foranstaltninger for at løse disse sårbarheder. Vil du fortsætte med at bruge dette operativsystem efter denne periode? Derefter er pålidelig antivirus-software uundværlig.

I øvrigt er sikkerhedsopdateringer stadig tilgængelige efter 14. januar. Kun disse opdateringer er kun tilgængelige for (store) organisationer. Til dette formål skal disse organisationer indgå en særlig “servicekontrakt” med Microsoft.

Ingen support fra andre softwareleverandører
Når supporten til Windows 7 stopper fra Microsoft, er dette ofte også et tegn for andre softwareleverandører. Software, som de allerede har frigivet, eller som de vil udvikle i fremtiden, vil normalt ikke længere være fokuseret på Windows 7-operativsystemet. Dette betyder for eksempel, at softwaren simpelthen ikke længere fungerer med Windows 7. Eller at du vil støde på alle slags fejl og fejl, da den (nye) software ikke fungerer 100% korrekt med dette operativsystem.

Hardware er ikke længere kompatibel
Ikke kun kan software ikke længere fungere korrekt med Windows 7. Selv hardware kan ikke længere fungere korrekt, når Windows 7-understøttelsen udløber i 2020. I de fleste tilfælde udvikles nye hardwarekomponenter baseret på den nyeste Windows-software.

De nyeste Nvidia-videokort og Intel-processorer fungerer for eksempel ikke længere med Windows XP eller Windows Vista. Planlægger du at købe en helt ny computer i den nærmeste fremtid? Derefter er det næsten umuligt at installere Windows 7. Og hardwareudviklere kan endda beslutte at stoppe med at understøtte dette operativsystem, hvilket gør det muligt, at Windows 7 ikke længere fungerer med din nuværende hardware.

Hvornår udløber understøttelse af Windows 10?
Du undrer dig måske, hvornår Windows 10-support udløber. Dette seneste operativ system er Windows 10 og er den perfekte erstatning af Windows 7. Du kan være sikker på, at du kan bruge dette Microsoft-operativsystem i mange år fremover. Microsoft vil tilbyde support til Windows 10 indtil mindst 14. oktober 2025. Visse Windows 10-versioner understøttes endda indtil mindst 9. januar 2029.

Slutning af support til Windows 7: Ofte stillede spørgsmål
Et af de spørgsmål, der regelmæssigt stilles, er, om en Windows 7-licens stadig kan aktiveres, når understøttelsen udløber i 2020. Dette er bestemt muligt! Selvom supporten slutter fra Microsoft, er det stadig muligt for forbrugere at fortsætte med at bruge Windows 7 ‘på en normal måde’. Det anbefales dog meget at købe og installere det fremtidsorienterede OS Windows 10.

Yderligere stoppes support til Internet Explorer også fra den 14. januar 2020. Det betyder, at denne browser kan konfronteres med fejl og kompatibilitetsproblemer fra det øjeblik.

Slutningen af ​​Windows 7, opgradering til Windows 10!
Udløbet af den (udvidede) support medfører store problemer for Windows 7-brugere. Dette er ikke gået upåagtet hen siden meddelelsen. I 2018 havde omkring 24 procent af brugerne stadig Windows 7 som deres operativsystem. På nuværende tidspunkt er dette antal kun omkring 15 procent.

Vil du også være sikker på, at du kan bruge din Windows-computer sikkert fra januar 2020? Vælg derefter en Windows 10-licens. Hos SoftwareNow kan du nemt finde en licens til den laveste pris. Desuden vil du modtage produktkoden via e-mail inden for 2 minutter. Dette giver dig mulighed for at bruge det bedste operativsystem nogensinde fra Microsoft næsten øjeblikkeligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *