Bliv godt kørende med Windows 10

Et styresystem på ens computer eller bærbar er nødvendigt, hvis det hele skal køre rigtigt. Dog kan man ikke bare købe hvilket som helst. Hvis du sværger ved Windows, så er det styresystemet Windows 10, du skal have fingrene i. Hos SoftwareNow finder du forskellige udgaver af Windows 10. Du finder både Windows 10 Home, Windows 10 Professional og Windows 10 Enterprise. Tag et kig på vores sortiment herunder og find den version af Windows 10, der bedst matcher dine behov i hverdagen eller på arbejdet. Du kan læse mere om forskellen på udgaverne mellem Windows 10 Home, Windows 10 Professional og Windows 8.1 Professional her på vores hjemmeside.

Køb og download Windows 10 her

Windows 10 er den nyeste software fra Microsoft, som er det, der styrer en computers grundlæggende funktioner og dens forskellige enheder. Derfor findes der også forskellige udgaver, eftersom det er forskelligt, hvad folk kræver fra deres computer og hvad, de mener, bør være de grundlæggende funktioner på en computer.

  • Windows 10 Home indeholder alt det, som du kender fra de forrige operativsystemer fra Microsoft. Dog er dennes menustart i udvidet form, har en helt ny browser, kan fastgøre op til 4 apps m.m.
  • Windows 10 Pro har de samme funktioner som Home-versionen, dog indeholder den også vigtig virksomhedsfunktionalitet til kryptering, fjernstyret log-in, oprettelse af virtuelle maskiner m.m.
  • Windows 10 Enterprise har grundlæggende de samme funktioner som i Home-udgaven samt Pro, men er derimod tiltænkt til store og mellemstore virksomheder med sin større intelligente sikkerhed, forenklede opdateringer, fleksible administration og forbedret produktivitet.

Uanset hvad du søger eller forventer af dit næste operativsystem, så kan du få det tilfredsstillet igennem Windows 10 her på SoftwareNow.dk.

SoftwareNow tilbyder en hurtig levering

Vi mener, at en hurtig levering er key, når det kommer til køb af forskellige produktnøgler til computeren. Derfor bliver dine produktnøgler og downloads leveret på bare få minutter sammen med os. Du skal hermed ikke vente i flere dage, før det bliver leveret til dig, og du kan bare gå i gang med at installere programmet med det samme.

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål til vores Windows 10, Office-pakker, antivirus osv. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dit spørgsmål, så du kan komme sikkert videre i din kunderejse sammen med os.